De Villa

Geniet als ware het uw eigen villa….

Maissin is een dorp met  onder aan de heuvel  een Delhaize (supermarkt) met een groot assortiment aan levensmiddelen en een echte Belgische bakker. De villa staat aan de rand van het bos op een perceel van 7.000m².
Wij hebben de villa in chaletstijl met zorg ingericht. In de 120 m² woonkamer staat centraal de grote eettafel voor 10 personen. Verder is er een grote open haard met twee banken, een leeshoek, (tweede) TV hoekje, en een studiehoek. Aangrenzend zijn er terrassen met volop zitmogelijkheden en hier vindt u ook de BBQ. Het uitzicht is ruim 10 km en blijft fascineren. In de villa is draadloos internet beschikbaar waarmee tijdens uw verblijf toch met de rest van de wereld verbonden kunt zijn.

 

Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed en één met twee aparte bedden. Tevens zijn hier de keuken die van alle gemakken is voorzien ( vaatwasser, oven,magnetron en een koelvries combinatie). Bij de foto's kunt u deze terugvinden.

 

Op de bovenverdieping is een (schotel) TV  met DVD en Video met twee grote banken, een tweede toilet en een tweede douche gelegenheid. Verder twee slaapkamers waarvan iedere kamer een tweepersoons bed en een 1persoons bed heeft. Op verzoek kunnen er ook kinderbedjes worden geplaatst. (Verder aanwezig voor de kinderen: box met boxkleed , kinderstoel, badje, eenvoudige buggy en wat speelgoed, bolderkar. Wasmachine en droger aanwezig.

Vanuit de tuin loopt u zo het bos in waar reeën, wilde zwijnen en vossen geen zeldzaamheid zijn. In het huis ABC treft u ook een verschillende wandelingen aan. 

- Direct achter in het bos (15min-45 min)
- Volg een beginnend riviertje tot een vijver. Avontuurlijk voor kinderen. (60min)
- (Nachtelijke) Dropping wandeling (3km)
- Wandeling langs de Lesse. (60 min)

Tevens zijn in het ABC vier toeristische (puzzel) routes terug te vinden/
Hierbij wordt een mooie route gereden en er zijn vragen voor volwassenen en vragen voor de jeugd. Dit maakt het leuk voor de gehele familie.