Tarieven

 

Een week loopt van vrijdag 15:00 uur tot de erop volgende vrijdag 10:00 uur. Uitsluitend buiten de schoolvakanties is het ook mogelijk om een week te huren van maandag 15:00 uur tot de erop volgende maandag 10:00 uur.

Een weekend loopt van vrijdag 15:00 uur tot de erop volgende maandag 10:00 uur.

Een midweek loopt van maandag 15:00 uur tot de erop volgende vrijdag 10:00 uur.

De schoolvakanties lopen als aangegeven in het onderstaande schema van zaterdag tot zaterdag.

Stel u wilt 1 dag extra bij aan uw weekend toevoegen. Wij dienen hier nadrukkelijk akkoord voor te geven in verband met ervoor of erachterliggende huurperioden. De kosten zullen altijd berekend worden voor een etmaal en het bedrag is €100 per etmaal. Deze service kunnen wij uitsluitend geven in combinatie met een normale (weekend) periode en niet in vakanties.U hoeft geen lakens en handdoeken mee te nemen daar alle bedden voor u zijn opgemaakt. Na vertrek moet u de woning bezemschoon achterlaten en zal er door ons een eindschoonmaak worden verzorgd. U komt toch om te genieten! 

Buiten de huur van de villa zijn er schoonmaakkosten en een vergoeding voor de olie/hout.

Wanneer u belangstelling heeft om de villa te huren kunt u eerst een vrijblijvende huuroptie plaatsen. Hierna krijgt u een offerte voor de huurperiode. Pas na ondertekenen hiervan is uw reservering niet meer vrijblijvend.