Selecteer een pagina

CONTACT

Wil je graag een weekend, mid-week of week in de villa vertoeven? 

Bekijk de mogelijkheden via de pagina ‘Boeken’ en klik op de data waarop je graag in de villa wilt verblijven. Hierna vul je het reserveringsformulier in en neem ik contact met je op.

De algemene voorwaarden kan je hier vinden:

Voor vragen kan je Franske mailen via:

info@maissin.nl

Of bellen op:

+31651111315

 

FAQ

WAT ZIJN DE ANNULERINGSVOORWAARDEN?

Indien het een gelijkwaardige huurder betreft (zulks ter beoordeling van BBB), is het de cliënt toegestaan tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode een ander in zijn plaats te stellen. Hij meldt dit zo spoedig mogelijk schriftelijk bij BBB en is aan extra boekingskosten € 50,00 verschuldigd. Indien de cliënt geen gelijkwaardige vervanger kan vinden, is de huurder bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de huurtermijn 25% van de huursom + bijkomende kosten verschuldigd. Bij annulering vanaf 4 weken voor aanvang van de huurtermijn is de cliënt het totale aan hem in rekening gebrachte bedrag verschuldigd.

KAN IK MIJN HOND MEENEMEN?

Absoluut, honden zijn welkom in de villa! De tuin is volledig afgesloten waardoor ze niet kunnen weglopen. 

Voor de schoonmaak zal per week of weekend €20 extra in rekening worden gebracht. Schade welke veroorzaakt is door de huisdieren vallen onder de verantwoording van de huurder.

IS ER GENOEG TE DOEN VOOR KINDEREN?

In de villa ligt er kinderspeelgoed (tekenspullen, bordspelletjes, tafelvoetbal) en in de tuin staat er een trampoline en een wip wap. 

In de omgeving kan je prachtige wandelingen maken door het bos of een speurtocht organiseren. Qua culturele activiteiten is er de mogelijkheid om kastelen te bezoeken, musea te bekijken kajakken of zelfs karten!

WAT ZIJN DE IN- EN UITCHECK TIJDEN?

Vanaf 15.00 uur op de dag dat de huurperiode begint kan je inchecken. Het huis dient op de laatste dag van de huurperiode vóór 10.00 uur te worden verlaten.

Een week loopt van vrijdag 15:00 uur tot de daaropvolgende vrijdag 10:00 uur. 

Een weekend loopt van vrijdag 15:00 uur tot de daaropvolgende maandag 10:00 uur. 

Een midweek loopt van maandag 15:00 uur tot de daaropvolgende vrijdag 10:00 uur.

IS ER LINNENGOED?

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en per persoon zijn er twee handdoeken en een washandje. Dit is inbegrepen in de huurprijs mits het aantal personen correct is opgegeven.

Mocht je langer verblijven, kan je de handdoeken wassen en drogen in de garage.

VOOR HOEVEEL PERSONEN/KINDEREN IS DE VILLA?

Er zijn 10 volwassenen bedden en 3 kinderbedjes.